de man

Hedde op Scherp is Hedde Meima in zijn hoedanigheid als tekstschrijver. Jawel, een eenmansimperium, opererend vanuit Den Haag, gepokt en gemazeld in alle aspecten van de tekstschrijverij.

Ik schrijf websites, interviews, brochures, boekjes, ebooks, e-zines en reguliere magazines. Ik schrijf voor adviesbureaus, kleine en grote bedrijven, de overheid en instellingen en organisaties van allerlei pluimage.

Ik heb een paar specialiteiten (sociale sector, cultuur, handel), maar ben dus bovenal een allesvreter. Dat vind ik meteen ook het leuke aan mijn vak: de vele keukentjes waar ik m’n neus in mag steken.

Op goede dagen beschuldigen mensen mij van een eigen stijl. Ik krijg vaak terug dat het overtuigt en doordrenkt is van optimisme. Als een natte lap vol geluk. Ik schijn ook goed door te dringen tot de essentie van de zaak.

Ah ja, ik denk bijna altijd mee over de inhoud. Waar zitten de zwakke plekken, hoe kan het sterker? Het zijn vaak de betere gesprekken met opdrachtgevers. U krijgt het er gratis bij, belachelijk eigenlijk!